Van den Brom houdt bij start Pools avontuur zicht op Champions League

Reacties

John van den Brom heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van Lech Poznan gewonnen. In de eerste voorronde van de Champions League werd Qarabag nipt verslagen.

Van den Brom houdt bij start Pools avontuur zicht op Champions League
© Pro Shots
Lech Poznan
Lech Poznan
1 - 0
Qarabağ
Qarabağ

Na zijn even teleurstellende als kortstondige avontuur in het Midden-Oosten vond Van den Brom half juni in Polen een nieuwe club. Lech Poznan was na een onverwacht vertrek van de succescoach Maciej Skorza bij de Nederlandse coach terechtgekomen.

Van den Brom wachtte een flinke klus met weinig voorbereidingstijd. 'Het gaat het allemaal wel erg snel zo', zei hij tegen VI. 'Wij hebben negen dagen met de groep gewerkt op trainingskamp, nu volgt al de Champions League. En vervolgens begint een moordend tempo aan wedstrijden. Komend weekend spelen we de Super Cup, dan is de return in de Champions League en vervolgens start de competitie. En zo gaat dat ongeveer door tot aan het WK, deze winter.'

De eerste opgave werd in ieder geval positief afgesloten. Lech Poznan versloeg op eigen veld Qarabag. De club uit Azerbeidzjan had in Polen geen antwoord op de treffer van Mikael Ishak.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.