Van de Beek ligt op schema: 'Ik kan bijna alles weer'

Reacties

Donny van de Beek heeft een inkijkje gegeven in zijn revalidatie. De middenvelder van Manchester United komt met een volgende positieve update.

Van de Beek ligt op schema: 'Ik kan bijna alles weer'
© Pro Shots

Van de Beek werkt met de ervaren fysiotherapeut John Davin aan zijn herstel. 'Een legende hier', zegt de middenvelder op de clubwebsite, waarop ook beelden van zijn revalidatie te zien zijn. Hij heeft een sterke band opgebouwd met Davin, die de plaagstootjes niet schuwt. 'Hoe oud ben je? Ik ben hier begonnen in het jaar dat jij bent geboren. Dat geeft je het gevoel dat je oud bent, hé?'

Na de noodzakelijke knieoperatie werd de verwachting uitgesproken dat hij komend seizoen zijn rentree kan maken bij Manchester United. Gavin constateert dat Van de Beek op schema ligt. Nu ligt de focus op de spierkracht in het been, voordat kan worden gewerkt aan snelheid en kracht. De negentienvoudig Oranje-international trapt al tegen een bal.

Van de Beek zelf is positief gestemd. 'Ik kan bijna alles weer doen. We zijn op de goede weg. Geen pijn meer. Dus dat is positief', aldus de middenvelder. 'Ik kom elke dag dichter bij de terugkeer op het veld. Ik kan niet wachten.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.