Van de Beek eerlijk over zijn status onder Ten Hag: 'Zegt helemaal niets'

Reacties

Donny van de Beek heeft zich tegen Crystal Palace laten zien in het shirt van Manchester United. De middenvelder weet dat de aanwezigheid van Erik ten Hag geen garantie voor een basisplaats is.

Van de Beek eerlijk over zijn status onder Ten Hag: 'Zegt helemaal niets'
© Pro Shots

De entree van Ten Hag is geen garantie voor een wederopstanding bij Manchester United, zo weet ook Van de Beek. 'Natuurlijk zei iedereen dat omdat ik met hem had gewerkt bij Ajax', zei de middenvelder. 'Maar uiteindelijk moet je zelf goed spelen en maakt het niet uit wie de manager is.'

Van de Beek liet zich zien met een goede invalbeurt tegen Crystal Palace. 'Je moet je eigen rol vinden in het team. Natuurlijk kent hij mij, maar dat zegt helemaal niets', aldus de middenvelder, die het laatste half jaar op huurbasis voor Everton speelde.

Van de beek wil zijn karakter als speler ook niet verloochenen. 'Ik zal als speler niet veranderen. Je kan jezelf verbeteren. Je kan jezelf verbeteren, maar je moet jezelf niet veranderen en dat zal ik ook niet doen. Ieder speler heeft zijn kwaliteiten en dat geldt ook voor mij.

Van de Beek nam het op voor de uitgefloten Harry Maguire. 'Ik hoorde het ook. Ik snap niet wat er is gebeurd. Als je de wedstrijd hebt gezien, dan zag je dat hij echt goed speelde. Hij was agressief en hij pakte zoveel ballen. Dat betekent dat hij een grote persoonlijkheid is. Hij heeft veel ervaring. Het was positief wat hij heeft laten zien vandaag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.