Van Bommel zag Antwerp in flipperkast zitten: 'Maar verdiend gewonnen'

Reacties

Antwerp FC opende het nieuwe seizoen zondag met een zuinige zege op Cercle Brugge (1-0). Trainer Mark van Bommel was tevreden over het resultaat, maar minder over de uitvoering.

Van Bommel zag Antwerp in flipperkast zitten: 'Maar verdiend gewonnen'
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
1 - 0
Cercle Brugge
Cercle Brugge

Antwerp mocht Jesper Daland dankbaar zijn. De Noorse verdediger gleed een voorzet van Jacob Ondrejka achter zijn eigen doelman en maakte onbedoeld het enige doelpunt van de wedstrijd. 'Ik ben erg tevreden, omdat je met 1-0 wint van een tegenstander die moeilijk te bespelen is', zei Van Bommel op de persconferentie.

'Ik ben blij met het resultaat, maar niet met de technische uitvoering', vervolgde Van Bommel. 'Als je de bal hebt en je hebt een goede technische uitvoering, dan speel je ze zoek. Nu blijf je in die flipperkast zitten. Van links naar rechts, van voor naar achter. Daar moeten wij veel beter mee omgaan en daar was ik minder tevreden over, maar uiteindelijk hebben we verdiend gewonnen.'

Anderlecht-uit
Antwerp vervolgt de weg naar titelprolongatie volgende week met een uitwedstrijd tegen Anderlecht. De recordkampioen begon de competitie in mineur, want stadgenoot Union Sint-Gillis was tijdens de seizoensouverture met 2-0 te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.