Van Arne naar Ange: Tottenham strikt definitief nieuwe manager

Reacties

Tottenham Hotspur heeft een definitieve opvolger aangesteld voor Antonio Conte. Ange Postecoglou komt over van Celtic en heeft een contract getekend voor vier seizoenen. Met hem gaat de club op jacht naar de eerste prijs in vijftien jaar tijd.

Van Arne naar Ange: Tottenham strikt definitief nieuwe manager

Het verhaal is bekend: Tottenham zette aanvankelijk in op Feyenoord-trainer Arne Slot, maar schakelde uiteindelijk door. Met Celtic werd uiteindelijk wel overeenstemming bereikt over de afkoopsom en dat maakt dat Postecoglou de nieuwe manager van Tottenham wordt. Hij is de eerste Australiër die als manager werkzaam is in de Premier League.

Aan Postecoglou om Tottenham weer kleur op de wangen te geven. De club snakt naar de eerste prijs in vijftien jaar tijd (in 2008 werd de League Cup gewonnen) en plaatste zich dit seizoen niet eens voor Europees voetbal. Duidelijk is dat de fans van Tottenham geen genoegen nemen met de huidige prestaties. En of Postecoglou met Harry Kane het nieuwe seizoen in zal gaan, is nog maar de vraag. Hoewel hij zelf aangaf gemotiveerder dan ooit te zijn om prijzen te winnen mét Tottenham, wordt er door topclubs aan hem getrokken.

'Ange brengt een positieve mentaliteit en een snelle, aanvallende speelstijl met zich mee. Hij heeft een sterke staat van dienst in het ontwikkelen van spelers en begrijpt het belang van het opleiden van jeugd. Dat is belangrijk voor onze club. We zijn verheugd dat we Ange hebben kunnen strikken, terwijl we ons voorbereiden op het komende seizoen', aldus voorzitter Daniel Levy.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.