Valencia verlengt contract: 'Wil met Van Gaal werken'

Reacties

Antonio Valencia heeft zijn contract met Manchester United verlengd tot medio 2018. Hij kijkt ernaar uit om met manager Louis van Gaal te werken. De bondscoach van Oranje gaat direct na het WK aan de slag bij United.

Valencia verlengt contract: 'Wil met Van Gaal werken'

De 28-jarige Valencia speelt sinds 2009 voor United en verdedigde al bijna tweehonderd keer de clubkleuren. De Ecuadoriaan, die vrijdagnacht meespeelde tijdens de 2-1 overwinning op Honduras, kwam binnen als vleugelspeler, maar speelde de laatste jaren ook regelmatig als rechtsback bij de Engelse topclub.

Assistent Ryan Giggs, die tijdens het WK de honneurs voor Van Gaal waarneemt bij United, is verguld met de contractverlenging van Valencia. 'Hij is een krachtige speler, met enorm veel snelheid en bewegelijkheid. Valencia is een échte professional tijdens de trainingen en ik ben verheugd dat hij zich aan de club verbonden heeft.'

'Mijn tijd bij United heeft gevoeld als een droom die uitkwam', deed ook de buitenspeler zelf een duit in het zakje. 'Om als eerste Ecuadoriaan de Premier League te winnen was een trots moment voor mij en mijn land. Ik kijk ernaar uit om met Louis van Gaal te werken. Er heerst een goede sfeer binnen de club en we zijn allemaal vastberaden om weer te gaan winnen.'

Het afgelopen seizoen eindigde Manchester United op een teleurstellende zevende plaats in de Premier League, waardoor de club komend seizoen geen Europees voetbal speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.