Usain Bolt in Napels: bekijk hier de waanzinnige actie van Leão

Reacties

Rafael Leão heeft op geweldige wijze zijn klasse getoond in de return in de kwartfinale van de Champions League. De sterspeler van AC Milan stal met een verbluffende dribbel de show bij het openingsdoelpunt van Olivier Giroud.

Usain Bolt in Napels: bekijk hier de waanzinnige actie van Leão
© Pro Shots
Napoli
Napoli
1 - 1
AC Milan
AC Milan

Giroud had in de 22ste minuut een strafschop gemist, maar opende in de 43ste minuut alsnog de score. Veel hoefde de ervaren Fransman daar niet voor te doen. Leão had het verschil namelijk al gemaakt met zijn actie. De 23-jarige Portugees pikte de bal tien meter buiten zijn eigen strafschopgebied op en versnelde. Hij speelde drie Napoli-spelers uit en behield aangekomen in het strafschopgebied van de Napolitanen ook nog eens het overzicht. Met een lage voorzet hielp hij Giroud aan een niet te missen kans.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo drukt Leão zijn stempel op deze kwartfinale van de Champions League. In het eerste duel met Napoli bereidde hij ook al een goal voor. De linksbuiten gaf toen de assist bij het doelpunt van Ismaël Bennacer, die in San Siro het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.