Unieke troef in Amerika: reservedoelman ingebracht als veldspeler

Reacties

Dat een reservekeeper tijdens een verlenging het veld inkomt, zien we wel vaker. Maar dat die doelman een veldspeler vervangt, is weer iets nieuws. Het gebeurde bij New York Red Bulls tegen FC Cincinnati vannacht.

Unieke troef in Amerika: reservedoelman ingebracht als veldspeler
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met nog één hoekschop te nemen, besloot trainer Troy Lesesne wisselgoalie Carlos Cornonel binnen de lijnen te brengen. De Braziliaanse sluitpost verving verdediger Matthew Nocita. Tijdens de wedstrijd had de materiaalman van de Amerikanen in de fanshop snel nog een spelersshirt gedrukt met de naam van Coronel achterop om de wissel mogelijk te maken.

De opvallende wissel had niet het gewenste effect. De corner resulteerde niet in een doelpunt en dus gingen de nummer elf van de Eastern Conference een penaltyserie in tegen de koploper om de bekerwedstrijd te beslissen. De na een racisme-rel teruggekeerde Dante Vanzeir (New York Red Bulls) miste als enige en dus trok Cincinnati aan het langste eind.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.