Uitzinnige City-fans bestormen het veld: Haaland en co rennen weg

Reacties

Supporters van Manchester City hebben de kans om de nieuwe landstitel op het veld te vieren niet laten liggen. Het veld werd bestormd direct na het einde van de thuiswedstrijd tegen Chelsea.

Uitzinnige City-fans bestormen het veld: Haaland en co rennen weg
© ViaPlay
Manchester City
Manchester City
1 - 0
Chelsea
Chelsea

The Citizens waren zaterdagavond al zeker van de vijfde landstitel in zes jaar tijd door de nederlaag van concurrent Arsenal uit tegen Nottingham Forest. Een dag later was de stemming voor en tijdens de wedstrijd tegen Chelsea al euforisch in het Etihad Stadium. Het team van Pep Guardiola won ondanks liefst tien wisselingen in de basisploeg met 1-0. Na het laatste fluitsignaal sprintten duizenden fans het veld op.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Terwijl spelers als Erling Haaland en Kevin De Bruyne door beveiligers snel naar de zijkant werden begeleid, werd wel duidelijk dat de plichtplegingen even moesten worden uitgesteld. 'Verlaat alsjeblieft het veld', was op de grote schermen in het stadion te zien, in de hoop snel te kunnen overgaan tot de prijsuitreiking.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.