Uitschakeling FC Groningen doet pijn bij Buijs: 'Hadden meer verdiend'

Reacties

Voor FC Groningen zit het toernooi om de TOTO KNVB-beker er na de achtste finale op. De ploeg van trainer Danny Buijs dwong woensdag veel meer kansen af dan tegenstander NEC, maar verloor wel. Het leverde de oefenmeester een zure nasmaak op.

Uitschakeling FC Groningen doet pijn bij Buijs: 'Hadden meer verdiend'
© Pro Shots
FC Groningen
FC Groningen
1 - 2
N.E.C.
N.E.C.

'Ik kan de ploeg weinig verwijten, behalve dat we te weinig goals hebben gemaakt voor het aantal kansen dat we hebben afgedwongen', zei Buijs na de wedstrijd. 'De uitschakeling doet wel pijn. We hadden toch de hoop om iets moois neer te zetten, dat is niet gelukt.'

NEC toonde zich uiterst effectief in de Euroborg. De Nijmegenaren schoten twee keer op doel en scoorden daar twee keer uit, terwijl FC Groningen twintig pogingen noteerde waarvan zes op doel. Slechts één was raak, een schot van Michael de Leeuw. 'Het is extra zuur als je goed speelt en meer verdient, maar er alsnog uitgaat.'

Buijs was complimenteus over Laros Duarte en Bjorn Meijer, die een goede wedstrijd speelden tegen NEC. 'Ze zijn leergierige jongens die continu beter willen worden. Het verbaast me niet dat ze goede dingen laten zien', besloot de trainer van Groningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.