UEFA nomineert Linssen na sterk optreden tegen Union Berlin

Reacties

Bryan Linssen maakt kans op de eretitel Speler van de Week in de Conference League. De UEFA heeft de Feyenoord-spits en nog drie andere spelers genomineerd.

UEFA nomineert Linssen na sterk optreden tegen Union Berlin
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Union Berlin
Union Berlin

Linssen vormde donderdagavond een plaag voor de Duitse defensie. De 31-jarige aanvaller zette de doelman en verdedigers van Union onvermoeibaar onder druk en dwong daarmee keer op keer fouten af. Feyenoord kwam zo tot meerdere grote kansen.

Tevens toonde Linsssen zijn gogme door Robin Knoche af te troeven en de 2-0 binnen te schieten. Het was alweer zijn achtste treffer van dit seizoen. Linssen was ook betrokken bij het derde Feyenoord-doelpunt, zijn inzet werd ternauwernood gepareerd, waarna Luis Sinisterra kon binnentikken.

De UEFA heeft de Limburger nu genomineerd voor de titel Speler van de Week. De concurrentie is wel stevig. Erik Botheim van FK Bodø/Glimt lijkt de gedoodverfde favoriet. De 21-jarige spits was met twee goals en drie assists dé grote uitblinker in de eclatante 6-1 zege van de Noren op het AS Roma van José Mourinho.

Gavriel Kanichoswky, die twee keer scoorde voor Maccabi Tel Aviv tegen HJK (0-5) en Rauno Sappinen, die tweemaal trefzeker was namens FC Flora Talinn tegen Anorthosis Famagusa (2-2) zijn de andere kanshebbers.

UEFA Europa Conference League

Stand Groep E UEFA Europa Conference League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
4
2
0
11-6
+5
14
2
Slavia Praag
6
2
2
2
8-7
+1
8
3
Union Berlin
6
2
1
3
8-9
-1
7
4
Maccabi Haifa
6
1
1
4
2-7
-5
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.