Twijfelgevallen Monaco doorstaan laatste test, Boadu ontbreekt tegen PSV

Reacties

Benoît Badiashile heeft de laatste training zonder problemen doorstaan. Dat lijkt erop te duiden dat de sterkhouder van AS Monaco kan starten tegen PSV. Myron Boadu ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Twijfelgevallen Monaco doorstaan laatste test, Boadu ontbreekt tegen PSV
© Pro Shots
Monaco
Monaco
1 - 1
PSV
PSV

Trainer Philippe Clement kon maandag tijdens de persconferentie nog geen uitsluitsel geven over het meespelen van Badiashile en Sofiane Diop, maar beide spelers maken deel uit van de 25-koppige groep voor de wedstrijd tegen PSV. Diop schonk Monaco vorig seizoen in de Europa League nog de overwinning in het Philips Stadion. De spelmaker maakte een minuut voor tijd de beslissende 1-2.

Boadu, die in diezelfde wedstrijd de openingstreffer voor zijn rekening nam, is er nog niet bij. De Nederlandse spits kampt met een voetblessure en wacht nog op zijn eerste minuten van dit seizoen. Monaco meldt via de officiële kanalen dat de oud-speler van AZ in de afrondende fase van zijn revalidatie zit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.