Twee treffers Pandev in tien minuten voldoende voor Napoli

Napoli heeft zich weer hersteld van het gelijkspel tegen Sassuolo, afgelopen woensdag (1-1). De uitwedstrijd tegen Genoa leverde de Napolitanen drie punten op: 0-2.

Goran Pandev groeide uit tot de grote man bij Napoli door de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening te nemen. Binnen een half uur was de uitploeg, waar Dries Mertens op de bank bleef, klaar met Genoa.

Niet vreemd, aangezien Genoa van de vijf wedstrijden pas één keer een won dit seizoen. Napoli daarentegen speelde slechts een keer gelijk en zegevierde in de andere vier duels wel. Het verschil tussen de twee clubs werd dan ook snel duidelijk.

In de veertiende minuut zette Pandev zijn ploeg op voorsprong, tien minuten later verdubbelde hij de score met een hard schot in de lange hoek. Hoewel Napoli de veel sterkere ploeg was, bleef het bij de twee goals van Pandev.

Napoli heeft door de zege zestien punten uit zes wedstrijden, terwijl Genoa genoegen moet nemen met vier punten uit vijf duels.