Trots Club Brugge slaat slag met nieuw contract Noa Lang

Reacties

Club Brugge heeft vrijdag een belangrijke slag geslagen. Blikvangers Noa Lang en Charles De Ketelaere hebben hun handtekening gezet onder een nieuw contract.

Trots Club Brugge slaat slag met nieuw contract Noa Lang
© Pro Shots

Sinds dit seizoen vormen de talenten samen het aanvalsduo van Brugge. Met veel succes, ook in Europees verband: afgelopen woensdag maakten ze het Paris Saint-Germain enorm lastig. Al op jonge leeftijd zijn de aanvallers uitgegroeid tot publiekslievelingen in Brugge.

De Ketelaere (20) komt uit de opleiding van Club en brak vorig seizoen definitief door, hij heeft zijn verbintenis verlengd tot medio 2024. Lang kwam vorig jaar over van Ajax en maakte direct veel indruk in België.

Deze zomer was er interesse uit het buitenland, maar de creatieveling, die vrijdag voor het eerst werd opgeroepen voor Oranje, bleef in Brugge. Daar heeft Lang nu ook zijn verbintenis met een seizoen verlengd, tot de zomer van 2025.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.