Troost legt uit waarom Feyenoord meewerkt aan transfer Vermeer

Reacties

Kenneth Vermeer maakt per direct de overstap van Feyenoord naar Los Angeles FC. De 34-jarige doelman beschikte in Rotterdam-Zuid over een aflopend contract en gaf bij Feyenoord aan dat hij graag aan de slag wilde in de Major League Soccer.

Troost legt uit waarom Feyenoord meewerkt aan transfer Vermeer

Feyenoord verleende medewerking aan die wens van de keeper. 'Kenneth heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in deze fase van zijn carrière graag nog een stap als deze wilde maken', licht technisch directeur Sjaak Troost toe op de clubwebsite.

Vermeer keepte dit seizoen zestien van de achttien competitiewedstrijden bij Feyenoord. Feyenoord heeft echter voldoende alternatieven voor handen. 'Nu Justin Bijlow weer fit is en Kenneth bij ons over een aflopend contract beschikt, zien wij mogelijkheden om hieraan mee te werken', zegt Troost over Vermeers vertrek.

'Bovendien heeft Nick Marsman onlangs met zijn optredens in Feyenoord 1 zich ook kunnen laten zien, waarmee we over twee volwaardige doelmannen blijven beschikken.'

Voor Vermeer gaat het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten op 1 maart van start. Dan speelt zijn nieuwe club op eigen veld tegen Inter Miami CF, de club van David Beckham die nieuw instroomt in de Major League Soccer. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer MLS
Meer over MLS
Meer K. Vermeer
Meer over K. Vermeer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.