Vermeer enthousiast over aanbieding uit Los Angeles

Reacties

Kenneth Vermeer staat voor een vertrek bij Feyenoord. De doelman heeft een aanbieding ontvangen van Los Angeles FC, dat hem per direct naar de Major League Soccer wil halen.

Vermeer enthousiast over aanbieding uit Los Angeles
© Pro Shots

De 34-jarige Vermeer was in de eerste seizoenshelft de eerste keeper van Feyenoord, dat met Nick Marsman en Justin Bijlow nog twee opties voor onder de lat in huis heeft. Vermeer zelf ziet een overstap naar de Verenigde Staten helemaal zitten en is in afwachting van de uiteindelijke beslissing van Feyenoord.

Het contract van Vermeer loopt na dit seizoen af, waardoor Feyenoord nu nog een kleine transfersom over kan houden aan de sluitpost die in de zomer van 2014 voor één miljoen euro werd overgenomen van Ajax. De doelman kwam tot nu toe in 101 Eredivisie-duels in actie voor de Rotterdamse club.

Eerder op de dag leek LA Galaxy in de markt voor Vermeer, maar het blijkt om Los Angeles FC te gaan. Een vertrek naar die club zou voor Vermeer zijn tweede avontuur in het buitenland betekenen. In januari 2018 verhuurde Feyenoord de keeper voor een half jaar aan Club Brugge. Verder kwam de doelman uit voor Ajax en Willem II.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Vermeer
Meer over K. Vermeer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.