Kashia, Hoesen en Qazaishvili transfervrij na vertrek uit MLS

Reacties

Guram Kashia, Valeri Qazaishvili en Danny Hoesen kunnen op zoek naar een nieuwe club. San Jose Earthquakes gaat niet verder met het drietal dat voorheen in de Eredivisie te bewonderen was.

Kashia, Hoesen en Qazaishvili transfervrij na vertrek uit MLS
© Pro Shots

San Jose Earthquakes had voor zowel Kashia als Qazaishvili de mogelijkheid om het aflopende contract met één jaar te verlengen, maar van beide voormalig Vitesse-spelers wordt die optie niet gelicht. Ook het contract van Hoesen liep eind 2020 af. De voormalig Ajax-spits had geen optie in zijn contract en ook hij vertrekt dus bij de club uit San Jose.

'Guram, Vako en Danny hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan onze club in de afgelopen seizoenen. Ze hebben allemaal een rol gehad in de groei die de club heeft doorgemaakt en we moeten ze allemaal bedanken voor hun inzet, ook in het afgelopen vreemde jaar. Ze zullen altijd deel uit blijven maken van de Earthquakes-familie en we wensen ze het beste voor de toekomst', zo liet Jesse Fioranelli, sportief directeur van de club, weten op de clubwebsite.

Kashia, die in 2018 Vitesse na acht jaar inruilde voor de Amerikaanse club, heeft op Instagram afscheid genomen: 'Bedankt San Jose Earthquakes! Ik zal jullie enorm missen en wil jullie bedanken voor de geweldige herinneringen. Het was een geweldig avontuur en voelde me enorm welkom', aldus de 33-jarige verdediger. Hoesen en Qazaishvili speelden respectievelijk sinds 2018 en 2017 voor de club uit Californië. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.