Trencín verbreekt samenwerking met Vreven na dramatische serie

Reacties

AS Trencín heeft dinsdag afscheid genomen van Stijn Vreven. De Slowaakse club en de Belgische trainer, die in Nederland werkte voor NAC Breda, gaan in goed overleg uit elkaar.

Trencín verbreekt samenwerking met Vreven na dramatische serie
© Pro Shots

Vreven ging vorig jaar zomer aan de slag bij Trencín, dat nog altijd in handen is van Tscheu La Ling. De oud-speler van FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag hoopte in Slowakije in rustiger vaarwater te komen na een roerig seizoen in België, dat voor Vreven een dramatisch verloop kende door het faillissement van SC Lokeren.

De samenwerking verliep blijkbaar niet zoals gehoopt, want Vreven maakt het seizoen niet af. 'Na een gesprek met de trainer, zijn we het eens geworden de samenwerking te beëindigen', zegt algemeen directeur Róbert Rybnícek op de website van Trencín. 'We moeten aan de nabije toekomst van de club denken.'

Trencín plaatste zich onder Vreven dankzij een sterke eindsprint ternauwernood voor de kampioensgroep van de Fortuna Liga, maar verloor daarin de eerste zes duels stuk voor stuk. Die slechte serie resultaten kost Vreven nu de kop bij de club waar de bij Ajax opgeleide Ruben Ligeon onder contract staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Trenčín
Meer over Trenčín
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.