Hyballa houdt het ditmaal slechts twee wedstrijden vol bij nieuwe club

Reacties

Peter Hyballa is na twee wedstrijden al ontslagen bij AS Trencin. De trainer werd op 12 juni aangesteld bij de Slowaakse club van eigenaar Tscheu La Ling, maar is na een 'gezamenlijke evaluatie van de huidige situatie' op straat gezet. Trencin spreekt van een besluit 'met wederzijds goedvinden.'

Hyballa houdt het ditmaal slechts twee wedstrijden vol bij nieuwe club
© Pro Shots

Hyballa kende een wisselvallige voorbereiding op het nieuwe seizoen met drie nederlagen en twee overwinningen. De competitie begon voor Trencín op zaterdag 16 juli met een 0-0 gelijkspel tegen MSK Zilina, geen buitengewoon slecht resultaat tegen een club die geregeld bovenin meedraait, en een 4-0 nederlaag tegen landskampioen Slovan Bratislava. Trencín gaat niet in op de specifieke redenen voor het ontslag.

De trainerscarrière van Hyballa wordt de afgelopen jaren gekenmerkt door korte dienstverbanden die eindigen met een ontslag. Zo vertrok hij in april 2017 na tien maanden bij NEC, hield hij het een halfjaar vol bij het Slowaakse DAC 1904, hield Wisla Kraków hem vijfenhalve maand in het zadel, vertrok hij na drie maanden bij Esbjerg fB wegens onenigheid met de spelersgroep en duurde het dienstverband bij Türkgücü München twee maanden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.