Vreven na turbulent seizoen aan de slag bij Trencín

Reacties

Stijn Vreven heeft na zijn vervelende vertrek bij SC Lokeren, dat failliet werd verklaard, een nieuwe club gevonden. De Belg gaat aan de slag als de nieuwe hoofdtrainer van AS Trencín.

Vreven na turbulent seizoen aan de slag bij Trencín
© Pro Shots

De 46-jarige Vreven tekent een contract voor één seizoen bij de Slowaakse club van Tscheu La Ling en neemt Werner Martens mee als assistent. Hij kondigde de samenwerking met Trencín aan via social media. De club meldt dat beide trainers voor één seizoen hebben getekend.

Vreven hoopt bij Trencín, dat na enkele succesvolle jaren nu een mindere periode achter de rug heeft, weer wat rust te kunnen terugvinden. De voormalig coach van NAC Breda heeft een turbulent seizoen achter de rug, waarin hij in oktober werd ontslagen bij Beerschot en vervolgens terechtkwam bij Lokeren. Die club werd in april failliet verklaard, waarna Vreven zonder job kwam te zitten.

In de selectie van Trencín zitten op dit moment vier Nederlanders. Dat zijn doelman Menno Bergsen, verdediger Ruben Ligeon, middenvelder Aschraf El Mahdioui en aanvaller Gino van Kessel. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.