Transferdagboek 16/09: James, Fàbregas, Sánchez, Honda

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 16/09: James, Fàbregas, Sánchez, Honda

Volgens The Daily Star gaat Manchester United in de winterstop een poging wagen om James Rodríguez over te nemen van Real Madrid. Manager José Mourinho is op zoek naar een creatieve middenvelder en de Colombiaan past in dat plaatje. James is bij Real allerminst zeker van een basisplaats. De Madrilenen kochten hem in 2014 voor zestig miljoen euro van AS Monaco.

Antonio Conte is niet van plan om Cesc Fàbregas te laten gaan bij Chelsea. De 29-jarige middenvelder maakte dit seizoen pas 26 minuten in de Premier League, maar de Italiaanse manager ziet het nog in de Spanjaard zitten. 'Cesc komt voor in mijn plannen en die van Chelsea', zei hij op een persconferentie. 'We weten allemaal dat hij een fantastische speler is.'

Alexis Sánchez blijft langer bij Arsenal. De Chileense aanvaller gaat zijn contract bij de Londenaren met twee jaar verlengen, meldt The Daily Mirror. De 27-jarige Sánchez ligt nu nog tot medio 2018 vast. Arsenal nam hem in 2014 voor 42 miljoen euro over van Barcelona. Sánchez betaalde dat terug met 44 doelpunten in 98 wedstrijden.

Keisuke Honda kan zijn carrière in de Amerikaanse Major League Soccer vervolgen. Volgens Calciomercato is de Japanse middenvelder in gesprek met Los Angeles Galaxy, New York City FC en New York Red Bulls. Het MLS-seizoen is in december afgelopen en dus kan de ex-speler van VVV-Venlo in de winterstop de overstap maken. Honda kwam dit seizoen pas één keer in actie voor AC Milan, als invaller tegen Udinese (0-1 verlies).

Manchester City won woensdag in de Champions League met 4-0 van Borussia Mönchengladbach. Manager Pep Guardiola heeft zijn oog nu laten vallen op drie spelers van de Duitsers. Volgens BILD heeft de Spaanse trainer aan de technisch directeur van Mönchengladbach laten weten dat hij middenvelders Mahmoud Dahoud en Thorgan Hazard en verdediger Andreas Christensen 'erg interessant' vindt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.