Fransen leven ontspannen toe naar openingswedstrijd tegen Oostenrijk

Reacties

Veel mensen duiden Frankrijk aan als de absolute favoriet om het EK te winnen. Ongetwijfeld weten ze dat in het kamp van Les Bleus zelf ook, maar voor overdreven spanning lijkt dat niet te zorgen. Marcus Thuram en Benjamin Pavard bleken hun gevoel voor humor mee in de koffer te hebben gestopt.

Fransen leven ontspannen toe naar openingswedstrijd tegen Oostenrijk
© Pro Shots
Oostenrijk
Oostenrijk
0 - 1
Frankrijk
Frankrijk

Thuram kreeg, daags voor het eerste treffen met Oostenrijk, de lachers op zijn hand toen een nerveuze verslaggever hem op een persconferentie per ongeluk aansprak met 'Kylian'. 'Huh, Kylian? Ik ben een stuk mooier dan hij is. Ik zie er niet uit als een Ninja Turtle', lachte de vleugelaanvaller om het uiterlijk van zijn illustere ploeggenoot Kylian Mbappé.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Waar Thuram de kans benutte om eens te lachen over een teamgenoot, liet Pavard de gelegenheid niet onbenut om de draak met zichzelf te steken. Ook hij zat voor een peloton verslaggevers toen hem gevraagd werd naar een positie als linker centrumverdediger. 'De linkerkant? Nou, op het moment zit ik eerder links op de bank', gaf Pavard met een kwinkslag iets prijs van de plannen van Didier Deschamps. Dayot Upamecano, Ibrahima Konaté en William Saliba lijken momenteel een streepje voor te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer B. Pavard
Meer over B. Pavard
Meer M. Thuram
Meer over M. Thuram
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.