Transferconflict tussen gefrustreerde Zaha en Crystal Palace-leiding

Reacties

Wilfried Zaha blijft bij Crystal Palace, tegen zijn zin in. Manager Roy Hodgson heeft bevestigd dat er een conflict is tussen de 26-jarige sterspeler en de clubleiding.

Transferconflict tussen gefrustreerde Zaha en Crystal Palace-leiding

Zaha is teleurgesteld dat de eigenaren van Crystal Palace de aanbiedingen die zijn binnengekomen niet hebben geaccepteerd. Een bod van Arsenal zou zijn afgewezen en de topclub is afgehaakt bij de onderhandelingen nadat bekend werd dat Palace inzette op een transfersom van minstens tachtig miljoen euro.

Hodgson onderschreef dat donderdag bij zijn persconferentie: 'Zijn conflict is er een met de voorzitter en de eigenaren. Wilfried wilde vertrekken en zij zeiden dat er geen bod was binnengekomen dat recht deed aan zijn waarde. Hij moest dat accepteren. Als je een langdurig contract tekent, moet je dat ook naleven.'

De manager doelde op het contract dat Zaha vorig jaar augustus tekende en dat nog loopt tot medio 2023. Met die verbintenis werd hij met afstand de topverdiener op Selhurst Park. Hodgson zei ook ervan uit te gaan dat Zaha snel weer volledig gefocust is op de club waar hij ook de opleiding doorliep. 'Ik heb vandaag naar huis gestuurd, omdat hij er met zijn hoofd niet helemaal bij was. Dat was ook begrijpelijk. Ik kijk er naar uit hem morgen weer te zien en hoop dat hij dit seizoen voor ons weer kan brengen wat hij de voorbije seizoenen heeft gebracht', aldus Hodgson.

Volg de laatste ontwikkelingen op Deadline Day in ons transferblog.

Bekijk hier al onze video's
Meer W. Zaha
Meer over W. Zaha
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.