Transfer Quiz: de recordaankopen van de Premier League-clubs

Reacties

Nog even en dan gaat de transfermarkt in de Premier League dicht. Tot donderdag 18.00 uur hebben de kapitaalkrachtige clubs uit Engeland nog de tijd om met geld te smijten. Reden voor een quiz.

Transfer Quiz: de recordaankopen van de Premier League-clubs

En wel een over de recordaankopen van de Premier League-clubs. Met de stijgende inkomsten uit het lucratieve tv-contract namen ook de bedragen die over tafel vliegen in de onderhandelingen met het jaar toe. En dus dateren de meeste recordtransfers van de laatste jaren, een enkele uitzondering daargelaten.

Liefst acht clubs vestigden deze zomer zelfs een nieuw clubrecord, om maar zo goed mogelijk voor de dag te komen als het loodzware gevecht om de titel, Europees voetbal of lijfsbehoud weer van start gaat. Voor welke spelers de Premier League-clubs de hoogste bedragen betaalden? Dat is aan jullie. Veel plezier!

Bedragen zijn afkomstig van Transfermarkt.de en wijken in sommige gevallen iets af van wat ten tijde van de transfers is bericht in de media. De tabellen per club zijn bijgewerkt t/m 8 augustus, 12.30 uur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.