Transfer Quiz: de duurste winteraankopen aller tijden

Reacties

De winterse transferperiode is alweer goed geweest voor enkele duizelingwekkende miljoenendeals. Nu de deadline langzamerhand in zicht komt, zullen clubs ongetwijfeld nog met geld gaan smijten om die felbegeerde transfer af te ronden voordat het te laat is. Een quiz over de duurste winterdeals aller tijden.

Transfer Quiz: de duurste winteraankopen aller tijden

Dat er afgelopen zomer definitief een barrière is doorbroken door de megadeals van Neymar en Kylian Mbappé is ook in de eerste weken van 2018 gebleken. Opnieuw werd er meer dan 100 miljoen euro uitgegeven voor één speler, alweer de zesde keer sinds Gareth Bale met zijn transfer naar Real Madrid in 2013 de eerste Man van Honderd Miljoen werd.

Dat er de laatste jaren sprake is van hyperinflatie, blijkt ook uit onderstaande lijst met de 46 duurste winterdeals aller tijden. Maar er is zeker nog plaats voor enkele opmerkelijke transfers uit een verder verleden, waarvan er een paar een Nederlandse tint hebben. Aan jullie de vraag voor welke spelers clubs bereid waren 's winters zo veel geld neer te tellen. Veel plezier!

Bijna alle bedragen zijn afkomstig van de Transfermarkt.de

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.