Transfer naar Premier League wordt steeds waarschijnlijker voor Verbruggen

Reacties

De kans dat Bart Verbruggen volgend seizoen in Engeland speelt, wordt alsmaar groter. Burnley bracht al een bod uit op de Nederlandse doelman en nu heeft Brighton & Hove Albion zich ook officieel gemeld bij Anderlecht, zo weet Het Nieuwsblad.

Transfer naar Premier League wordt steeds waarschijnlijker voor Verbruggen
© Pro Shots

De interesse van Brighton was al gemeld en inmiddels duwt de nummer zeven van het afgelopen Premier League-seizoen door. Brighton heeft met Kjell Scherpen, die in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Vitesse speelde, al een Nederlandse keeper onder contract staan. Scherpen en Verbruggen zitten allebei in de EK-selectie van Jong Oranje en kwamen woensdag nog allebei in actie in de oefenwedstrijd tegen Japan.

Burnley heeft een bod van zo'n vijftien miljoen euro neergelegd voor de twintigjarige Verbruggen, maar Anderlecht probeert het onderste uit de kan te halen en heeft dit niet direct geaccepteerd. Het is niet bekend tot hoever Brighton bereid is om te gaan voor de keeper.

Verbruggen kwam het afgelopen seizoen in 37 wedstrijden in actie voor Anderlecht. Daarin wist hij dertien keer zijn doel schoon te houden. Eerder werd de jongeling ook gekoppeld aan Manchester United en Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.