'Manchester United heeft Verbruggen concreet in het vizier'

Reacties

Manchester United heeft Bart Verbruggen hoog op het verlanglijstje staan. Volgens het over Manchester United goed geïnformeerde Manchester Evening News wordt hij als welkome versterking beschouwd nu de positie van David de Gea onzeker is bij de club.

'Manchester United heeft Verbruggen concreet in het vizier'
© Pro Shots

Volgens het Engelse medium staat de positie als eerste doelman van David de Gea bij Manchester United ter discussie. Zijn contract loopt komende zomer af, maar de club heeft een optie voor nog een jaar. De Gea krijgt dit seizoen veel kritiek en dus kijkt Manchester United ook rustig rond naar andere keepers.

Verbruggen maakte dit seizoen veel indruk bij Anderlecht. De twintigjarige doelman debuteerde op zijn achttiende al voor de Belgische club en is inmiddels uitgegroeid tot een van de uitblinkers. Hij werd door bondscoach Ronald Koeman ook al bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald. Verbruggen ligt nog vast tot de zomer van 2025.

Verbruggen zou niet de eerste speler zijn met een verleden in Nederland die naar Manchester United verkast. Erik ten Hag haalde eerder al Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Antony, Christian Eriksen en Wout Weghorst naar Manchester.

Spelersprofiel

B. Verbruggen


Geboortedatum:
18 augustus 2002
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Zwolle
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
66 kg
Huidige club:
Brighton & Hove Albion
Nationaal team:
Nederland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.