Trainingskampselectie PSV: Lang en Lozano mee, viertal afwezig

Reacties

PSV heeft de selectie voor het trainingskamp in de winterstop bekendgemaakt. Noa Lang en Hirving Lozano gaan mee naar Spanje, net als enkele talenten uit de opleiding. Armel Bella-Kotchap ontbreekt op de lijst, ook Richard Ledezma, Ismael Saibari en Jason van Duiven gaan niet mee naar Spanje.

Trainingskampselectie PSV: Lang en Lozano mee, viertal afwezig
© Pro Shots

Lang en Lozano kwakkelden richting het einde van 2023 met hun fysieke gesteldheid, maar kunnen in Spanje verder werken aan een comeback. PSV organiseert een trainingskamp van zes dagen in Estepona. Daar wordt gespeeld tegen Heracles Almelo en Hamburger SV.

Bella-Kotchap ontbreekt nog steeds wegens een blessure, Saibari reist niet mee met PSV omdat hij deze winter met Marokko uitkomt op de Afrika Cup. Van Duiven is ziek en de van een huurperiode teruggekeerde Ledezma wacht nog op een werkvergunning. De Amerikaan bracht het afgelopen jaar door bij New York City FC en keerde onlangs terug in Eindhoven.

De volledige trainingskampselectie van PSV:
Keepers: Walter Benítez, Joël Drommel, Niek Schiks en Boy Waterman.
Verdedigers: Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo, Armando Obispo, Mauro Júnior, Fredrik Oppegard en Emmanuel van de Blaak.
Middenvelders: Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Malik Tilman, Tygo Land en Jerdy Schouten.
Aanvallers: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi, Emir Bars, Tay Abed en Noa Lang.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.