Tottenham walgt van racisme aan het adres van Sánchez

Reacties

Tottenham Hotspur heeft op social media laten weten te walgen van het feit dat verdediger Davinson Sánchez racistisch is bejegend na het 2-2 gelijkspel tegen Newcastle United.

Tottenham walgt van racisme aan het adres van Sánchez
© Pro Shots

'We walgen van de racistische berichten die Davinson Sánchez vandaag heeft ontvangen en we roepen social media-platformen op om actie te ondernemen. We staan aan jouw zijde Davinson', zo laat Tottenham Hotspur op Twitter weten. De voormalig verdediger van Ajax deelde op Instagram enkele berichten die hij had ontvangen na de 2-2 op bezoek bij Newcastle United. 'Er verandert niets', schreef hij bij die berichten.

Sánchez was al de tweede Premier League-speler die het afgelopen weekend te maken kreeg met racisme. Ook Callum Robinson, spits van West Bromwich Albion, kreeg te maken met dergelijke berichten na de 2-5 zege op Chelsea.

Maar niet alleen in Engeland was er ophef over racisme. Zondag stapten de spelers van Valencia het veld af bij de uitwedstrijd tegen FC Cádiz nadat Mouctar Diakhaby racistisch zou zijn bejegend door Cádiz-speler Juan Cala. De spelers van Valencia kwamen uiteindelijk wel weer terug op het veld, zónder Diakhaby.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.