Tottenham Hotspur betaalt bijna twintig miljoen euro voor tiener

Reacties

De transfer van Destiny Udogie naar Tottenham Hotspur is afgerond. De negentienjarige vleugelverdediger is gekocht van Udinese, maar maakt het huidige seizoen nog op huurbasis af in Udine. De transfersom bedraagt achttien miljoen euro.

Tottenham Hotspur betaalt bijna twintig miljoen euro voor tiener
© Pro Shots

Udogie heeft een vijfjarig contract getekend in Noord-Londen. Hij sluit volgende zomer aan bij de selectie van Tottenham en kan dan voor zijn kans gaan bij de topclub uit de Premier League. Eerst moet de linksback nog meer ervaring opdoen in de Serie A. De Italiaanse jeugdinternational groeide vorig seizoen bij Udinese al uit tot basisspeler. Als aanvallende linkervleugelverdediger scoorde hij toen vijf keer op het hoogste niveau in Italië.

Het aanvallende spel van de dynamische Udogie sluit perfect aan op wat Spurs-manager Antonio Conte vraagt van zijn wingbacks. De Italiaanse coach mocht in deze transferperiode al zes versterkingen verwelkomen bij Tottenham. Het aantrekken van Udogie is voor Spurs na de komst van Richarlison, Yves Bissouma, Djed Spence, Ivan Perisic, Fraser Forster en Clément Lenglet de zevende inkomende transfer.

Tottenham heeft vier punten na de eerste twee speelrondes van het nieuwe Premier League-seizoen. De ploeg van Conte knokte zich zondag naar een punt in de heetgebakerde derby tegen Chelsea.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.