Ter Stegen heeft weinig trek in nieuw salarisoffer bij Barcelona

Reacties

Marc-André ter Stegen is niet bijzonder enthousiast over de aanstaande salarisbesprekingen met Barcelona. De club gaat opnieuw proberen de salariskosten te drukken, maar de Duitse doelman gaf aan al veel ingeleverd te hebben de laatste jaren.

Ter Stegen heeft weinig trek in nieuw salarisoffer bij Barcelona
© Pro Shots

De afgelopen jaren hebben diverse spelers al salarisoffers gedaan om het voortbestaan van Barcelona te kunnen garanderen. La Liga-baas Javier Tebas heeft aangegeven dat de salarishuishouding van de Spaanse kampioen nog altijd niet op orde is. Daardoor moeten de salariskosten eerst worden gedrukt, voordat Barça nieuwe spelers kan aantrekken.

Relevo vroeg Ter Stegen of hij bereid was om opnieuw salaris in te leveren, maar de doelman was wat terughoudend. 'De club en ik hebben altijd een open en directe relatie gehad. Ze weten dat ik altijd bereid ben om in gesprek te gaan, dat hebben we in het verleden ook gedaan. Maar uiteindelijk overheerst het gevoel dat wij al veel inspanningen hebben geleverd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het meermaals herzien van salarisvergoedingen duidt niet bepaald op strak beleid. Volgens Ter Stegen moet de club dan ook eens goed nadenken over de situatie. 'Of ik het nu was of anderen, alle beslissingen werden herzien en iedereen bekeek de dingen opnieuw. In deze situatie is dit het moment om goed na te denken, in alle opzichten.'

LaLiga

Stand LaLiga 2022/2023

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Barcelona
38
28
4
6
70-20
+50
88
2
Real Madrid
38
24
6
8
75-36
+39
78
3
Atlético Madrid
38
23
8
7
70-33
+37
77
4
Real Sociedad
38
21
8
9
51-35
+16
71
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.