Tennisblessure kost Robben zomertour Bayern München

Reacties

Arjen Robben reist niet mee met de selectie van Bayern München naar China en Singapore. De buitenspeler moet de trip tijdens de seizoensvoorbereiding laten schieten vanwege een kuitblessure.

Tennisblessure kost Robben zomertour Bayern München

De 33-jarige Oranje-international liep die kwetsuur op bij een potje tennis tijdens zijn vakantie, zo meldt Bayern. Robben blijft in München achter om op het trainingscomplex aan de Säbener Strasse aan zijn herstel te werken, met als doel zo snel mogelijk weer bij de selectie van trainer Carlo Ancelotti aan te sluiten.

Bayern neemt volgende week deel aan het toernooi om de International Champions Cup. Bij dat toernooi neemt de Duitse kampioen het achtereenvolgens op tegen Arsenal, AC Milan, Chelsea en Internazionale. De eerste twee duels worden gespeeld in China, waarna twee wedstrijden in Singapore volgen.

Op 5 augustus staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. Dan is het Borussia Dortmund van Peter Bosz de tegenstander bij de strijd om de Duitse Super Cup. Of Robben die wedstrijd haalt, is dus nog niet bekend.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.