Ten Hag zet Engelse media op het verkeerde been met spraakverwarring

Reacties

Tijdens een persconferentie van Erik ten Hag is maandag verwarring ontstaan in Engeland. Sommige media dachten dat de Nederlandse manager bekendmaakte dat Jadon Sancho aan de vooravond van zijn rentree bij Manchester United staat, maar in werkelijkheid ging het om Sergio Reguilón.

Ten Hag zet Engelse media op het verkeerde been met spraakverwarring
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 0
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

De spraakverwarring ontstond tijdens het persmoment richting het Champions League-duel met FC Kopenhagen van dinsdagavond. Nadat Ten Hag in de persruimte eerst een minuut stilte had gehouden voor Sir Bobby Charlton en vervolgens enkele lovende woorden had gesproken over het overleden clubicoon, kwamen de personele problemen aan bod. Met name achterin moet United de nodige spelers missen.

Toen Ten Hag vervolgens desgevraagd aankondigde dat Reguilón waarschijnlijk weer fit genoeg is om te spelen, dachten verschillende Engelse media Sancho te verstaan. In werkelijkheid ging het om Sergio, de voornaam van de Spaanse linksback. 'Hij heeft de hele week getraind en zal vandaag ook nog trainen. Daarna moeten we bepalen of hij wedstrijdfit is en of hij weer kan terugkeren in de selectie', aldus Ten Hag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Grote Engelse media pakten vervolgens uit het met nieuws dat Sancho weer in genade is aangenomen, maar de regionale krant Manchester Evening News meldde al snel dat United bevestigde dat het toch echt om Reguilón ging. Hoewel dat ook goed nieuws is voor Ten Hag, is dat toch minder groot nieuws dan een eventuele rentree van Sancho. De Engelse vleugelaanvaller is al een tijdje uit de gratie bij Ten Hag en zijn rol lijkt uitgespeeld.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
5
1
0
12-6
+6
16
2
FC Kopenhagen
6
2
2
2
8-8
0
8
3
Galatasaray
6
1
2
3
10-13
-3
5
4
Manchester United
6
1
1
4
12-15
-3
4
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.