'Teamgenoten sporen Sancho aan om excuses te maken bij Ten Hag'

Reacties

Jadon Sancho moet zo snel mogelijk zijn excuses aanbieden aan Manchester United-manager Erik ten Hag. Dit is volgens Engelse media de lezing van diverse teamgenoten die in de kleedkamer voorheen close waren met de Engelse aanvaller.

'Teamgenoten sporen Sancho aan om excuses te maken bij Ten Hag'
© Pro Shots

Sancho speelde op 26 augustus voor het laatst in het shirt van Man Utd, daarna werd hij verbannen bij het eerste elftal. Op een persconferentie had Ten Hag kritiek op de kwaliteit die Sancho leverde op trainingen en vertelde de coach dat hij daardoor niet bij de wedstrijdselectie zat. Sancho klom in de pen en plaatste een bericht op social media, waarmee hij Ten Hag in niet zoveel woorden van leugens betichtte.

Ten Hag zette Sancho uit de selectie, de peperdure aanvaller mocht niet meer meetrainen met de selectie en werd zelfs geweerd uit de eetzaal van de hoofdmacht. Teamgenoten vinden dat het lang genoeg geduurd heeft. De lokale krant Manchester Evening News brengt dat zijn beste vrienden bij Man Utd hem proberen aan te sporen om excuses te maken aan Ten Hag, zodat de ruzie bijgelegd kan worden.

In de tussentijd weet Man Utd dat het Sancho simpel kan slijten in de komende transferperiode. De Engelse aanvaller wordt al gelinkt aan Barcelona, Borussia Dortmund en Juventus, die azen op een huurdeal.

Sancho is niet het enige hoofdpijndossier van Ten Hag. We schreven er eerder al over.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.