'Ten Hag ziet probleemgeval van 85 miljoen in de winter vertrekken'

Reacties

De kans is groot dat Jadon Sancho in de komende transferwindow (tijdelijk) vertrekt bij Manchester United. De talentvolle aanvaller van 23 is voorlopig geen onderdeel van de selectie na een botsing met manager Erik ten Hag.

'Ten Hag ziet probleemgeval van 85 miljoen in de winter vertrekken'
© Pro Shots

Sancho traint voorlopig niet mee bij de hoofdmacht en daar lijkt vooralsnog geen verandering in te komen. Sky Sport uit Duitsland meldt dat een wintertransfer aanstaande is en dat het eerder lijkt te gaan om een huurdeal dan om een permanente transfer.

De Engelsman maakte in 2021 voor 85 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Man Utd, maar kon de verwachtingen nog niet waarmaken op Old Trafford. Dit seizoen kwam hij tot slechts drie optredens in de Premier League, voor een totaal van 76 speelminuten.

Via Sky is uitgelekt dat Sancho nog regelmatig contact heeft met Erdin Terzic, de huidige coach van Dortmund die in het verleden al samenwerkte met Sancho. Dit betekent overigens niet meteen dat Dortmund de beste papieren heeft om Sancho terug te halen. Volgens het Duitse medium is de interesse er wel degelijk, maar is een transfer erg onwaarschijnlijk.

Sancho ligt bij Man Utd nog tot medio 2026 vast. Hij is niet het enige probleemgeval binnen de huidige selectie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.