'Geschorste Sancho weigerde excuses aan te bieden aan Ten Hag'

Reacties

Manchester United houdt Jadon Sancho voorlopig buiten de selectie. De 23-jarige aanvaller is nog altijd disciplinair gestraft.

'Geschorste Sancho weigerde excuses aan te bieden aan Ten Hag'

Manager Erik ten Hag verklaarde onlangs dat het Sancho aan discipline ontbrak en dat hij hem daarom niet liet invallen. De speler haalde vervolgens uit naar zijn manager. Manchester United laat weten dat Sancho voorlopig niet bij het eerste elftal zal zitten, 'in afwachting van een oplossing voor een probleem met de teamdiscipline'.

'Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest! Ik laat het niet toe dat mensen dingen zeggen die totaal niet waar zijn. Ik heb me deze week uitstekend gedragen op de training. Ik denk dat er andere redenen zijn waarom ik niet bij de selectie zat. Ik ben al langere tijd een zondebok en dat is niet eerlijk', verklaarde Sancho.

Volgens The Athletic heeft de club Sancho gevraagd zijn excuses aan te bieden aan Ten Hag, maar de Engelsman zou dat geweigerd hebben. Daarom zag United geen andere optie dan hem disciplinair te schorsen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.