Sancho riskeert disciplinaire straf na uitlatingen in richting van Ten Hag

Reacties

Jadon Sancho heeft zich volgens The Guardian in de nesten gewerkt met uitlatingen op X (voorheen Twitter) over zijn huidige situatie bij Manchester United. De vleugelaanvaller riskeert een disciplinaire straf.

Sancho riskeert disciplinaire straf na uitlatingen in richting van Ten Hag
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
3 - 1
Manchester United
Manchester United

Sancho verstuurde het bericht nadat Erik ten Hag zich uitsprak over de afwezigheid van de aanvaller in de selectie voor de topper tegen Arsenal. Volgens de Nederlander werd Sancho op basis van zijn niveau op de trainingen niet geselecteerd. De Engelsman schreef dat hij het niet eens is met de uitleg van Ten Hag en gaf aan zich al langere tijd een zondebok te voelen.

De 23-voudig Engels international gebruikte X om zijn ongenoegen te uiten. Volgens The Guardian zal dat besluit niet zonder gevolgen blijven. Rio Ferdinand, voormalig verdediger van United, zei zondag al dat hij verwacht dat Sancho zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld en dat een transfer naar Saoedi-Arabië nog uitkomst zou kunnen bieden voor beide partijen.

Ten Hag zou bij zijn besluit om Sancho niet te selecteren voor het duel met Arsenal ook de steun hebben gekregen van de leidinggevenden bij United. Vorig seizoen gaf de Nederlandse manager Sancho tussen oktober en februari nog vrijaf om fysiek en mentaal weer sterker terug te keren voor de tweede helft van het seizoen. Sancho ging toen onder andere op aanraden van Ten Hag in Nederland trainen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.