Spelersvakbond meldt zich in zaak van door Ten Hag 'verbannen' Sancho

Reacties

De Engelse spelersvakbond (PFA) wil zich graag storten op de zaak tussen Jadon Sancho en Manchester United. De Engelse aanvaller komt sinds augustus niet meer in actie onder manager Erik ten Hag en zou naar verluidt niet eens welkom zijn in de ruimtes waar het eerste elftal gebruik van maakt.

Spelersvakbond meldt zich in zaak van door Ten Hag 'verbannen' Sancho
© Pro Shots

The Times weet dat de Professional Footballers' Association zich gemeld heeft bij Man Utd om te bemiddelen in de moeizame zaak. De rel begon met uitspraken van Ten Hag op een persmoment, waarop de Nederlandse coach stelde dat Sancho niet bij de wedstrijdselectie zat vanwege zijn slechte prestaties op de training.

Sancho deelde vervolgens op social media een bericht waarin hij Ten Hag betichtte van leugens. De manager eiste vervolgens excuses, die er volgens Engelse media nooit zijn gekomen. De Daily Mirror schrijft dat Sancho niet alleen moet trainen met de beloften van Man Utd, maar dat hij ook niet in de eetzaal van de eerste selectie mag komen.

De PFA heeft zowel Man Utd als Sancho aangesproken om te bemiddelen, maar dit is nog niet gelukt. Vrijdag liet Ten Hag op een persmoment weten dat Sancho niet meetraint met de hoofdmacht en dat hij ook niet in de wedstrijdselectie voor het duel met Burnley zou zitten. Dinsdagavond speelt Man Utd in de League Cup tegen Crystal Palace, Ten Hag gaf aan dat het 'aan hemzelf' ligt wanneer Sancho terugkeert.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.