Ten Hag vraagt om transfers en komt weer terug op situatie Ronaldo

Reacties

Erik ten Hag heeft vrijdagochtend de pers te woord gestaan in aanloop naar het oefenduel met Aston Villa in Perth. De Manchester United-manager ging daarbij onder meer in op de transferplannen en de rentree van Cristiano Ronaldo.

Ten Hag vraagt om transfers en komt weer terug op situatie Ronaldo
© Pro Shots

Ten Hag gaf in Australië aan dat hij blij is om zijn eerste aanwinsten binnen te hebben. 'Dat is absoluut een voordeel. We moeten het team zo snel mogelijk ontwikkelen met de spelers die we hebben. Als we terug in Manchester zijn, zullen Eriksen en Martínez aansluiten. Dan zullen we ze snel integreren in het team', vertelt de United-manager.

'We hebben Eriksen aangetrokken voor het middenveld, daar zijn we heel blij mee. Ik ben ook tevreden over de optredens van onze middenvelders en aanvallers. Maar dit seizoen komen er veel wedstrijden, met ook nog een WK tussendoor, dus we hebben een brede selectie nodig', stelt Ten Hag.

Hij hoopt dan ook dat United na het aantrekken van Malacia, Eriksen en Martínez geen gas terugneemt op de transfermarkt. 'We moeten onze selectie nog verder versterken. We zijn op zoek, maar we willen de juiste spelers halen.'

Tot slot werd Ten Hag ook nog gevraagd naar een update over Cristiano Ronaldo. Is er al iets meer duidelijk? 'Nee, de situatie is hetzelfde als vorige week', antwoordde de trainer. 'Zorgwekkend is niet het juiste woord. Ik focus me op de spelers die er wel zijn, zij doen het heel goed en zijn in vorm. Ik kijk erg uit naar de rentree van Ronaldo, dan zullen we hem integreren.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.