'Ten Hag laat United-spelers kilometers hardlopen tijdens straftraining'

Reacties

Erik ten Hag heeft ingegrepen na de afstraffing van Manchester United. De manager schrapte de vrije dag die zondag gepland stond, een dag na de 4-0 nederlaag bij Brentford. Tijdens een extra training moest de selectie een flinke afstand afleggen.

'Ten Hag laat United-spelers kilometers hardlopen tijdens straftraining'
© Pro Shots
Brentford
Brentford
4 - 0
Manchester United
Manchester United

Na de nederlaag in eigen huis tegen Brighton & Hove Albion (1-2) ging het zaterdag opnieuw helemaal mis met de ploeg van Ten Hag. Al na 35 minuten stond het 4-0 voor Brentford. De Engelse media waren na afloop genadeloos voor United en ook Ten Hag spaarde zijn ploeg niet.

Het bleef bij Ten Hag niet bij woorden. De manager van United heeft volgens The Times de vrije dag die aanvankelijk gepland stond voor zondag hebben geschrapt. Ten Hag onderwierp zijn selectie in plaats daarvan aan een extra training.

Tijdens die extra training zou Ten Hag zijn spelers op een opmerkelijke manier met hun neus op de feiten hebben gedrukt. De selectie moest volgens Sky Sports 13,8 kilometer hardlopen. Dat was precies de afstand die de spelers van Brentford zaterdag meer aflegden dan die van United.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.