Ten Hag gunt Van de Beek eerste basisplaats in de voorbereiding

Reacties

Erik ten Hag heeft de opstelling van Manchester United bekendgemaakt voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Aston Villa. De trainer gunt Donny van de Beek voor het eerst een basisplaats. De wedstrijd wordt vanaf 11.45 uur afgewerkt in Perth en vormt voor beide clubs de afsluiting van hun trainingskamp in Australië.

Ten Hag gunt Van de Beek eerste basisplaats in de voorbereiding
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Aston Villa
Aston Villa

In de opstelling zijn twee wijzigingen te noteren ten opzichte van de vorige oefenwedstrijd tegen Crystal Palace. Op de linksbackpositie maakt Tyrell Malacia plaats voor Luke Shaw, terwijl Van de Beek de plek inneemt van Scott McTominay. Malacia zit wel op de bank, evenals landgenoot Tahith Chong.

Perth is zaterdag geteisterd door hoosbuien. Het veld in het Optus Stadium was daardoor drijfnat, maar gaandeweg de middag (lokale tijd) trok het weer aan. De terreinknechten hebben er hard aan gewerkt het veld speelklaar te maken en na een veldinspectie heeft scheidsrechter Mike Adamson besloten de wedstrijd te laten doorgaan.

Op de transfermarkt loopt niet alles op rolletjes en het dossier-Cristiano Ronaldo zorgt ook voor hoofdbrekens, maar qua resultaten beleeft Ten Hag vooralsnog een vlekkeloze voorbereiding. Van Liverpool (4-0), Melbourne Victory (1-4) en Crystal Palace (3-1) werd zonder problemen gewonnen.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw; Van de Beek, Fred; Sancho, Fernandes, Rashford; Martial.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.