Beschimpte Maguire krijgt steun van Ten Hag

Reacties

Harry Maguire zal bij Manchester United snel positief worden benaderd. Volgens Erik ten Hag zal de hatelijke ontvangst van de aanvoerder vanzelf minder worden.

Beschimpte Maguire krijgt steun van Ten Hag
© Pro Shots

Maguire moest het ontgelden tegen Crystal Palace. De verdediger werd bij elk balcontact uitgefloten tijdens de vriendschappelijke wedstrijd. Ten Hag rekent erop dat het van een tijdelijke aard is.

Het gefluit zal vanzelf verdwijnen, zo stelt Ten Hag. 'We hebben het boegeroep gehoord. Het zal minder worden', zegt de Nederlandse manager tijdens zijn persconferentie in de aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Aston Villa. 'Ik denk dat hij en het team indruk maken door de manier van spelen.'

Van de Beek nam het al eerder terug op voor Maguire. 'Ik snap niet wat er is gebeurd. Als je de wedstrijd hebt gezien, dan zag je dat hij echt goed speelde. Hij was agressief en hij pakte zoveel ballen af. Dat betekent dat hij een grote persoonlijkheid is. Hij heeft veel ervaring. Het was positief wat hij heeft laten zien vandaag.'

Met de komst van Lisandro Martínez wordt de druk opgevoerd op de al aanwezige centrale verdedigers. Mogelijk zal Maguire of Raphaël Varane zijn plaats moeten afstaan aan de Argentijnse international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer H. Maguire
Meer over H. Maguire
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.