Ten Hag gooit elftal om: Van de Beek en Malacia krijgen kans in League Cup

Reacties

Donny van de Beek en Tyrell Malacia krijgen donderdagavond een kans van Erik ten Hag in het League-duel van Manchester United met Aston Villa. De Nederlandse trainer gooit zijn opstelling flink om.

Ten Hag gooit elftal om: Van de Beek en Malacia krijgen kans in League Cup
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
4 - 2
Aston Villa
Aston Villa

Afgelopen zondag ging United in de Premier League nog met 3-1 onderuit tegen Aston Villa. Ten opzichte van dat duel verdwijnen doelman David de Gea, verdedigers Lisandro Martínez en Luke Shaw, middenvelders Christian Eriksen Casemiro en talent Alejandro Garnacho uit het elftal. Cristiano Ronaldo ontbreekt wegens ziekte.

Het biedt onder anderen een kans aan Malacia, die een dag voor de bekendmaking van de WK-selectie als linksback mag opdraven in het tweede bekertoernooi van Engeland. Ook is er in het elftal weer plek voor Van de Beek, hoewel hij de afgelopen twee duels niet overtuigde. Ook Anthony Martial en Harry Maguire starten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer T. Malacia
Meer over T. Malacia
Meer D. van de Beek
Meer over D. van de Beek
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.