Ten Hag en Man Utd moeten na acht jaar weer beroep doen op veteraan

Reacties

Erik ten Hag moet zaterdagavond een beroep doen op een veteraan. De geroutineerde Jonny Evans staat namelijk in de basisopstelling voor het duel met Burnley. Op Turf Moor moet de 35-jarige verdediger het gemis van de andere achterhoedespelers opvangen.

Ten Hag en Man Utd moeten na acht jaar weer beroep doen op veteraan
© Pro Shots
Burnley
Burnley
0 - 1
Manchester United
Manchester United

De Noord-Ier kwam tussen 2006 en 2015 negen seizoenen uit voor Manchester United. Op Old Trafford werd toen echter afscheid genomen en via Sunderland en West Bromwich Albion kwam Evans bij Leicester City terecht. Daar liep hij afgelopen zomer transfervrij de deur uit, nadat The Foxes degradeerden uit de Premier League.

Manchester United verraste vriend en vijand door Evans daarna op te pikken. De routinier werd aangetrokken als breedteversterking, maar wordt nu door een volle ziekenboeg plots al van stal gehaald in de competitie. Daardoor staat hij voor het eerst in acht jaar aan de aftrap van een duel van The Red Devils.

De basisplaats van Evans is het gevolg van de afwezigheid van onder andere Lisandro Martínez, Luke Shaw en Harry Maguire. Daarnaast is Raphaël Varane nog niet fit genoeg om aan de aftrap te staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.