Manchester United sluit clubicoon na acht jaar weer in de armen

Reacties

Manchester United sluit Jonny Evans weer in de armen. De 35-jarige Noord-Ier keert na acht jaar terug op Old Trafford en tekent voor één seizoen.

Manchester United sluit clubicoon na acht jaar weer in de armen
© Pro Shots

Evans is kind aan huis bij Manchester United. Hij doorliep er de jeugdopleiding en maakte huurtransfers naar diverse clubs. In 2015 verkocht de club hem aan West Bromwich Albion, waarna Leicester City vijf jaar zijn werkgever was. Evans trainde deze zomer mee bij Manchester United en heeft indruk gemaakt op manager Erik ten Hag, die hem een contract voor één jaar geboden heeft. 

'Ik ben heel blij om weer bij Manchester United te zijn, een plek die altijd als thuis heeft gevoeld. Deze club en de fans hebben mij als speler en als persoon gevormd sinds ik vijftien jaar oud was, en ik ben blij om terug te zijn op de club waar het allemaal begon', vertelt Evans via de clubkanalen. 'Ik heb met veel plezier onder de manager en zijn technische staf gewerkt en kijk er naar uit om deze groep te helpen en samen succes te behalen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.