Ten Hag en Guardiola worden het niet eens over veelbesproken beslissing

Reacties

De 1-1 van Manchester United in de derby tegen Manchester City wordt na afloop hevig bediscussieerd. Manager Erik ten Hag is het uiteraard eens met de beslissing van scheidsrechter Stuart Atwell, maar collega Pep Guardiola was er flink chagrijnig door.

Ten Hag en Guardiola worden het niet eens over veelbesproken beslissing
© Viaplay
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Manchester City
Manchester City

Casemiro gaf voor de 1-1 een uitstekende pass op Marcus Rashford, maar die liet de bal aan Bruno Fernandes. De Portugees schoot raak, waarna de vlag omhoog ging voor buitenspel van Rashford. Omdat de aanvaller de bal echter niet raakte, oordeelde scheidsrechter Stuart Atwell dat er geen sprake was van buitenspel.

'Rashford leidde onze keeper en onze verdedigers af. Ik weet niet precies wat de regel is, maar ik weet wel waar we spelen', doelde Guardiola in gesprek met BT Sport op Old Trafford, de thuishaven van United.

Ten Hag begreep de frustratie van de Spaanse trainer. 'Ik kan het ook van de andere kant bekijken. Het is een verwarrend moment voor de verdediging van de tegenstander, maar de regels zeggen dat Marcus de bal niet raakte en niet hinderlijk buitenspel liep.'

Poll (gesloten) Is de 1-1 van Manchester United terecht goedgekeurd?
  • 56% Ja (1.724 stemmen)
  • 44% Nee (1.351 stemmen)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.