'Teleurgestelde Ten Hag ziet Man Utd afhaken voor Kane'

Reacties

Harry Kane wordt niet de nieuwe spits van Manchester United. The Guardian meldt dat de club het transferbedrag voor de 29-jarige spits van Tottenham Hotspur onrealistisch vindt.

'Teleurgestelde Ten Hag ziet Man Utd afhaken voor Kane'
© Pro Shots

Kane wordt al langer in verband gebracht met Man Utd en de interesse nam na de komst van manager Erik ten Hag niet af. De Nederlander is volgens het gerenommeerde Engelse medium teleurgesteld, maar hij begrijpt de houding van zijn werkgever wel. Enkele maanden geleden werd in Engelse media gesproken over een bedrag van honderd miljoen pond voor Kane, die nog over een eenjarig contract beschikt.

Dat is de clubleiding van Man Utd dus te gortig. The Guardian weet wel dat men in Manchester doorschakelt naar andere opties, zoals Victor Osimhen (Napoli) en Rasmus Højlund (Atalanta Bergamo). Ook is er een update in de transferzaak van Mason Mount. Man Utd en de speler zijn persoonlijk al rond, maar Chelsea heeft een eerste bod (van zo'n 45 miljoen euro) op de Engelsman afgeslagen. De club uit Londen zou naar verluidt zeventig miljoen euro verlangen voor de ex-speler van Vitesse.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.