'Man Utd persoonlijk akkoord met voormalig Vitesse-speler'

Reacties

Mason Mount heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United. De middenvelder van Chelsea heeft nog dertien maanden contract in Londen en Erik ten Hag zou hem graag overnemen.

'Man Utd persoonlijk akkoord met voormalig Vitesse-speler'
© Pro Shots

Mount speelde dit seizoen 24 wedstrijden voor Chelsea in de Premier League, waarvan hij er twintig in de basis begon. De voormalig speler van Vitesse staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United en volgens The Telegraph heeft hij zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met die club. Eerder werd al bekend dat Mount zeker openstaat voor een vertrek naar Manchester.

Het akkoord tussen Mount en de club van Ten Hag betekent dat alleen de clubs nog een akkoord moeten sluiten. De 24-jarige Engelsman komt uit de jeugdopleiding van Chelsea en speelde tot op heden bijna tweehonderd wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij 33 keer scoorde. In het seizoen 2018/19 is hij een jaar uitgeleend geweest aan Derby County. Het seizoen daarvoor speelde hij in Arnhem.

Na de uiterst teleurstellende twaalfde plek in de competitie, is het grote doorselecteren bij Chelsea begonnen. The Telegraph meldt tevens dat Mateo Kovacic hard op weg in naar Manchester City. Ook zijn contract loopt medio 2024 af in Londen.

Spelersprofiel

M. Mount


Geboortedatum:
10 januari 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Portsmouth
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,81 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Manchester United
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.