Te vroeg gejuicht: Ronaldinho toch weer vast vanwege vals paspoort

Reacties

Het leek allemaal met een sisser af te lopen, maar Ronaldinho is vrijdagavond toch weer gearresteerd omdat hij met een vals Paraguayaans paspoort het land was binnengekomen.

Te vroeg gejuicht: Ronaldinho toch weer vast vanwege vals paspoort
© Pro Shots

Woensdag werd de ex-speler van onder meer Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain samen met zijn broer opgepakt. Donderdag maakte de openbaar aanklager bekend dat het tweetal schuld had bekend en had meegewerkt aan het onderzoek, waardoor zij niet verder vervolgd zouden worden. Dat moest echter nog wel worden bekrachtigd door de rechter, maar dat gebeurde niet.

Na een verhoor van zes uur besloot rechter Mirko Valinotti dat er verder onderzoek moet worden gedaan. Vrijdagavond werden Ronaldinho en zijn broer Roberto gearresteerd in het Sheraton Hotel in Asunción, waarna ze overgebracht werden naar een politiebureau waar ze de nacht in een politiecel moeten doorbrengen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.