Tannane sneert naar Álvarez en arbitrage: 'Ik krijg ze altijd tegen'

Reacties

Oussama Tannane baalt van de manier waarop NEC zondagmiddag verloren heeft bij Ajax (1-0). De spelmaker van de Nijmegenaren lichtte bij ESPN een speciaal moment uit.

Tannane sneert naar Álvarez en arbitrage: 'Ik krijg ze altijd tegen'
© @ESPNnl
Ajax
Ajax
1 - 0
N.E.C.
N.E.C.

'Ik denk dat we sterk begonnen aan de wedstrijd en niks weggaven. We creëerden ook niet veel, maar we stonden heel goed. Verdedigend vooral. We maakten het Ajax heel lastig', zo begon Tannane nog met een tactisch relaas. 'Je weet dat je tegen Ajax elke kleine kans moet benutten.'

Vervolgens richtte de middenvelder annex aanvaller zich al snel op een actie van Edson Álvarez, die hem raakte in een duel. 'Ik draaide weg en hij zetten zijn elleboog op mijn hoofd. Iedereen zag het, ik heb daar ook wat berichtjes over gehad. Hij deed het expres. Hij deed het expres', zo benadrukte Tannane door die zinsnede nog eens te herhalen.

Dat de arbitrage niet optrad, zat hem dwars. 'Ik ben Tannane hè. Ik krijg ze altijd tegen, ik ben het gewend. Kijk zelf maar… Ik hoef niets meer te zeggen, iedereen ziet dit. Maar zoals ik al zeg: ik blijf Tannane, ik loop altijd een beetje achter…', aldus Tannane, die eerder ook al eens dergelijke uitlatingen deed.

Tannane was niet alleen boos over het duel met Álvarez. Hij tijdens de wedstrijd met scheidsrechter Jochem Kamphuis, maar baalde van de arbitrage. 'Ik heb zoveel overtredingen tegen gehad en dan maak ik er eentje en krijg ik gelijk geel…'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer NEC
Meer over NEC
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.